TÜGİAD Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı, 25 Şubat 2025 Salı günü üyelerimizin yoğun katılımıyla TÜGİAD Genel Merkez'de gerçekleşti.
TÜGİAD 12. Dönem Başkanı Lütfü Küçük’ün Divan Başkanlığı yaptığı genel kurul toplantısında Divan Başkanı Yardımcılığı Arcan Yüksel ve Yazman Üyeliği Murat Günenç tarafından gerçekleştirildi.
TÜGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Gürkan Yıldırım toplantının açılışında bir konuşma yaparak, TÜGİAD’ın 19. Dönem’de gerçekleştirmiş olduğu faaliyetlerini anlattı. Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı’nda tüzük tadili yapılacağını ve yeni yönetimin seçimi gibi gündem maddelerini içeren bir toplantı olduğunu belirten Yıldırım, TÜGİAD'ın çalışmalarının, genç girişimcilerin iş dünyasında daha etkin bir şekilde yer alması açısından önemli adımlar attığını vurguladı. Ayrıca, TÜGİAD'ın üyelerine sunduğu eğitimler, ulusal ve uluslararası iş birliği fırsatları ile genç girişimcilere yönelik destekleyici projelerin hız kesmeden devam edeceğini ifade etti.
TÜGİAD Üyesi Hamit Erol’un Yönetim Kurulu Üyesi olduğu Muratbey, Brandverse Awards’ta “Süt Ürünleri” kategorisinde üst üste 7. kez Social Brands Veri Analitiği birincisi oldu.
2 Temmuz 2025Bocan Couture, perakende sektörünün en prestijli uluslararası organizasyonlarından biri olan Global RLI Awards 2025’te ödüle layık görüldü.
2 Temmuz 2025TÜGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Gürkan Yıldırım, Sadi Özdemir’in sunduğu Flash Haber kanalında yayımlanan İş Dünyası programına konuk oldu.